Prachtige recensie

In ons huis met 2 kleine kinderen was het altijd een rommel. Overal lagen stapels papieren, speelgoed en kleurplaten. De zolder was in al die jaren dat wij er wonen nooit echt goed doorgespit. Overal overvolle dozen, lege dozen (ja, stel je voor dat je die nog eens nodig hebt) en veel spulletjes van de kinderen die “zonde” zijn om weg te doen.

De reden om hulp in schakelen was, dat ik echt een plekje voor mezelf (hobby) nodig had en niet wist waar ik die moest inrichten en vooral hoe ik daarvoor ruimte vrij moest maken.

Anja heeft ons ontzettend geholpen. Van boven naar beneden zijn we stap voor stap, samen, alle ruimtes doorgespit. Vragen als: waarom zou je het willen bewaren, waarom denk je het nog eens nodig te hebben, hebben veel in gang gezet. Voor de te bewaren zaken hebben we veel tips gekregen hoe we het goed en overzichtelijk op kunnen ruimen. De zolder is nu zo leeg, dat ik daar een mooie ruime werkplek heb kunnen maken.

Ook de woonkamer, voorraadkast, overige kasten en administratie zijn doorgespit en opgeruimd en wat we nooit voor mogelijk hebben gehouden is, dat we zelfs lege planken hebben in de kasten!

 

Anja, ik zou niet weten hoe we deze klus zonder jou hadden moeten klaren. Super bedankt. Door jou hebben we ruimte in ons huis en zeker ook ruimte in mijn hoofd gekregen.

 

Dank je wel!!

 

 

Zo, en ik meen ook nog eens alle woorden die er staan. Na de zomer wil ik graag nog 1 x met jou door alles heen lopen om de laatste puntjes op de welbekende i te zetten.

 

Lieve groeten van,

Ralph, Mariska, Tess en Hidde

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.